Az elmúlt években a büntető ügyek mellett elsősorban felszámolási ügyekben értünk el jelentős sikereket azzal, hogy hitelezők tömegét érintő felszámolásokban tudtuk visszaszerezni az adósok vagyonát és ezáltal kielégíteni a hitelezői igényeket. Emellett fokozatosan irodánk fő profiljává vált a családjog, a kártérítési jog és a gazdasági jog is.

Irodánk fő vezérfonala valamennyi jogvita esetében az, hogy megtaláljuk a felek szándékának, érdekének, igényeinek közös nevezőjét és ez alapján segítsünk azokat korrekt jogi formába önteni. Nincs ugyanis nagyobb garancia egy jogvita végleges rendezésére, mint a kölcsönös belátáson alapuló, önként megkötött egyezség.

Ennek az alapelvnek a következetes betartása eredményezi azt, hogy munkánk során bármilyen távoliak kezdetben a felek álláspontjai, a kölcsönös elégedettséggel megkötött egyezségek száma rendkívül magas.

Ezt az irányelvet képviseli a Szépen Válj El! válásközpont is, amellyel van szerencsénk együtt dolgozni. 

 

Irodánk a belváros szívében, az Oktogon mellett, gyönyörű épületben található, mely a kiváló elhelyezkedése miatt könnyedén megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt.